Смяна на ВиК щрангове на приемливи цени.

Монтаж и ремонт на щрангове за водопровод и канализация в София.

Смяна на щрангове на водопроводни и канализационни тръби в стари жилищни сгради, е неизбежна част от поддръжката на всяка сграда. Ние извършваме тази вик услуга. Използваме тръби и фитинги имащи 50 годишен сертификат за експлоатация. Извършваме и услуга за частична подмяна на щранг. Това е необходимо, когато вече има извършен такъв частичен ремонт.

смяна на щрангове

смяна на щранг

Смяна на канални щрангове.

Ние предлагаме бърза и качествена подмяна на канализационни щрангове, като след приключване на ремонта извозваме отпадъците и старите тръби. Използваме качествени пвц тръби и фитинги и издаваме протокол за 6 години гаранция. Предлагаме смяна на канализационни щранг. Нашите водопроводчици извършват подмяна на канал качествено на разумни цени за вик услуги. Извършваме монтаж на окачена, висяща канализация в мазета и свързване  във външна канализационна шахта. При подмяна на вертикални канални щрангове, подменяме и всички тройници свързани с бани, тоалетни и кухни.

Смяна на водопроводни щрангове.

Старите поцинковани вик щрангове в повечето жилища и сгради са силно корозирали или запушени и с нисък дебит, което води и до слабо водопроводно налягане в хоризонталните тръби на бани и кухни. Ръждясалите метални тръби и фитинги водят до аварии и наводнения.

Нашата фирма предлага подмяна на щрангове с полипропиленови тръби. Предлагаме и частични водопроводни подмени на  щрангове, с монтаж на компенсаторни муфи. При подмяна на водопроводни хоризонтални и вертикални тръби, монтираме нови сферични кранове и всички водопроводни магистрали ги захващаме с водопроводни скоби.

Ние Ви предлагаме смяна на хоризонтални щранг в мазета, подземни гаражи и приземни етажи. Майсторите ни извършват и смяна на хоризонтални щрангове, от мазе до последен етаж. Демонтираме всички стари тръби и монтираме нови полипропиленови. Монтират се и нови кранове и фитинги.

водопроводни услуги за подмяна на щрангове

смяна на щранг