ремонт на канализация

Ремонт на канализация и подмяна на каменинови тръби в град София.

Ремонт и подмяна на канални тръби, канални щрангове в жилищни сгради и помещения.

Ремонт на канализация се налага поради остарялата канализационна система в жилищата и сградите в София. Запушванията и течовете от каналните инсталации е често срещан проблем. Това е свързано с неприятни миризми, наводнени мазета или наводнени съседи. При такава ситуация се налага вик ремонти и подмяна на старите канални тръби.

Ние сме специализирани в каналните ремонти и разполагаме с всякаква необходима техника за качествени ремонти на канал. При подмяна на стари канални тръби с нови пвц тръби от наши майстори, ще Ви издадем протокол за гаранция от 6 години. Без значение дали каналните Ви тръби са открити, в пода, вътре или отвън на сградата. Успешно подменяме цялостно и частично вътрешна канализация и външна канализация до вътрешна и външна шахта.

ремонт на канали

ремонт на канали

Смяна на каменинова тръба с П в Ц тръба се налага да извършат нашите техници най – често. Фирмата ни – „ВИК УСЛУГИ“ извършва цялостна подмяна на каменинови тръби – хоризонтални и вертикални канални щрагове. Успешно подменяме каменинови тръби и при частичен ремонт на канал – на един етаж или само вертикален щранг в мазе. Тези тръби хората често ги наричат – глинени, но отговорността при тяхната подмяна е голяма и трябва да се извърши от професионални водопроводчици с голям опит.

Подмяна на канал в баня и кухня е друг често срещан ремонт, който правим с голяма прецизност, защото е свързан с наводнения на съседи и големи щети. Тези вик услуги са свързани с къртене, а ние го правим с минимални щети на собствеността Ви. Извозваме отпадъците след приключване на ремонтната дейност.

При нужда от помощ за канализационен ремонт и необходимост от смяна на тръби за мръсна вода – потърсете наш специалист. Ще направим оглед на място и ще Ви дадем точна оферта за материали и труд. Работим бързо, което не се отразява на качеството.

ремонт на канализация

ремонт и подмяна на канални тръби