Ремонт на водопровод от професионални водопроводчици с гаранция.

Водопроводни ремонти в София, смяна на стар водопровод с нови тръби.

При необходимост от ремонт на водопровод, можете да разчитате на нашата помощ. Ние сме екип от опитни майстори. Справяме се безупречно със малки и големи ремонти на водопроводни тръби. Предлагаме цялостни и частични ремонти и подмяна на водопроводи. Извършваме ремонт и подмяна на външни вик мрежи и вътрешни вик инсталации. Можете да разчитате на компетентната ни помощ, при необходимост от подмяна на стари и корозирали тръби. Предлагаме частичен и цялостен водопроводен ремонт и смяна на проблемни фитинги и протекли разводки.

ремонт на водопроводни тръби

ремонт на водопроводни тръби

Изпълняваме подмяна и ремонт на стари метални тръби с полипропиленови за вътрешни разводки. При външни водопроводни мрежи полагаме полиетиленови тръби за високо налягане. При нужда от монтаж на тръби с алуминиева вложка можете да разчитате на нашите опитни майстори. Нашите водопроводчици се справят безупречно и с монтаж на стабилизирани полипропиленови тръби /стаби/.

Извършваме аварийни и планирани ремонти на водопроводни инсталации. Подменяме стар водопровод в баня, кухня и санитарно помещение. Проектиране и оразмеряване  на водопровод от тротоарен кран до захранваш водомерен кран. Работим на ниски цени без това да влияе на качеството. Издаваме протокол за гаранция.

ремонт на водопровод

ремонт на водопровод