ремонт на водопровод

Ремонт на водопровод от професионални водопроводчици с гаранция.

Водопроводни ремонти в София, смяна на стар водопровод с нови тръби.

При необходимост от ремонт на водопровод, можете да разчитате на нашата помощ. Ние сме екип от опитни вик майстори. Справяме се безупречно със малки и големи ремонти на водопроводни тръби. Предлагаме цялостни и частични ремонти и подмяна на водопроводи.

Извършваме ремонт и подмяна на външни вик мрежи и вътрешни вик инсталации. Можете да разчитате на компетентната ни помощ, при необходимост от подмяна на стари и корозирали тръби. Предлагаме частичен и цялостен водопроводен ремонт и смяна на проблемни фитинги и протекли разводки.

ремонт на водопроводни тръби

ремонт на водопроводни тръби

Изпълняваме подмяна и ремонт на стари метални тръби с полипропиленови за вътрешни разводки. При външни водопроводни мрежи полагаме полиетиленови тръби за високо налягане. При нужда от монтаж на тръби с алуминиева вложка можете да разчитате на нашите опитни майстори. Нашите водопроводчици се справят безупречно и с монтаж на стабилизирани полипропиленови тръби /стаби/.

Извършваме аварийни и планирани ремонти на водопроводни инсталации. Подменяме стар водопровод в баня, кухня и санитарно помещение. Проектиране и оразмеряване  на водопровод от тротоарен кран до захранваш водомерен кран. Работим на ниски вик цени без това да влияе на качеството. Издаваме протокол за гаранция.

ремонт на водопровод

ремонт на водопровод