Отпушване на канали.

Машинно и ръчно отпушване на канализация от професионални водопроводчици.

Предлагаме отпушване на канал за територията на град София. Ние сме водопроводчици с дългогодишен опит в отпушване и ремонт на канал и канализационни системи. Запушените канални тръби водят до наводнения на всякаква етажна собственост. При неизправност във вашия канал и запушване на някоя отходна тръба, потърсете наш специалист за качествено отпушване, ремонт и отстраняване на проблема.

отпушване на канализация в София

отпушване на канални тръби

Отпушване на мивка и сифон.

Поради честото изсипване на мазнини и остатъци от храна в кухненските мивки се получават запушвания на сифона и отходните канални тръби. Ние предлагаме отпушване на мивка със специализирана техника, машина и водно налягане. Много често при тотално запушване на мивка се използват различни препарати, които в последствие се втвърдяват и водят до още по – сериозно запушване. Не се притеснявайте за запушения Ви канал на мивката и потърсете наш майстор за отстраняване на запушването.

Отпушване на подов сифон в баня и други санитарни помещения е ВиК услуга, която предлагаме. Поради попадане на косми, мъхове и други дребни неща се получава често запушване на подов сифон, сифон на вана, сифон на мивка , сифон на под – душово корито и каналната тръба свързана с тях. Можете да използвате нашите услуги, ако имате подобен проблем.

Отпушване на тоалетна чиния.

Често в тоалетната чиния се изпускат неволно различни предмети и това води до нейното запушване. Поради водното затваряне няма възможност за изваждането на попадналия предмет вътре. При запушена тоалетна потърсете наш специалист, за отпушване на тоалетна чиния във Вашия дом, офис, хотел или заведение. Заплащате само в случай на отпушване, в противен случай не плащате нищо.

Предлагаме и машинно отпушване на тоалетни чинии без демонтаж и увреждане. Можете да потърсите наш водопроводчик за отпушване, ако имате нужда от отпушване на моноблок или тоалетна чиния с вградена конзола.

водопроводни услуги софия за отпушване на тръби

В и К услуги за отпушване на канали