Монтаж, ремонт и изграждане на външни вик мрежи.

Монтаж на канални възвратни клапи и водопроводни редуцир вентили от професионални водопроводчици.

Ремонт и изграждане на външни ВиК мрежи предлагаме в град София. За захранване на вътрешна ВиК  инсталация, всяка сграда се нуждае от външен водопровод и канализация. При необходимост от изкопаване с багер и полагане на тръби за водопровод и канализация, потърсете нашите услуги.  Често на недостъпни за багер места и терени е необходимо ръчно изкопаване на трасето за водопровод и канал. Това е трудоемка работа, но нашите водопроводчици се справят успешно с тази дейност.

В повечето случаи има необходимост от къртене на камъни, бетон и е необходима съответната техника, с която ние разполагаме. При извършване на изкопните дейности се спазват всички правила за безопасност при полагане и ремонт на външно ВиК.  Изисква се опит и внимание, при полагане на външно В и К покрай кабели за високо и ниско напрежение и други съоръжения.

външни в и к мрежи

външни в и к мрежи

За монтаж, изграждане и ремонт на външна канализация, се монтира възвратна канална клапа, която предотвратява наводнения на мазета и приземни етажи. При вече изградена канализация и наличие на подобен проблем, ние можем да извършим частичен ремонт на канализацията и съответно да монтираме възвратна клапа. Старите поцинковани тръби ги подменяме с полиетиленови тръби за високо налягане. Изпълняваме всякакви външни  вик ремонти на конкурентни вик цени и високо качество. Ние сме професионалисти в тази област и не се колебайте да ни наемете .

При нужда от ремонт и подмяна на външен водопровод от водомерна шахта до вътрешна разводка, потърсете нашито съдействие. Предлагаме доставка и монтаж на вентил за постоянно водопроводно налягане за външно ВиК. При авария във външния Ви водопровод и канализация или нужда от изграждане на нови, потърсете нашите услуги.

подмяна на външно вик

ремонт на външни вик мрежи