Екип от водопроводчици в София извършва качествени услуги на ниски цени.

Водопроводчик за ремонт и подмяна на водопровод и канализация.

Ние сме екип от професионални Водопроводчици с голям опит. Извършените от нас вик услуги са с голямо качество и съобразени с всички стандарти на ВиК. Потърсете наш водопроводчик водопроводен и канализационен проблем. Ще се справим успешно с малки и големи ремонти. Можете да използвате наш техник при аварии, планиран ремонт и отпушване на канал. След позвъняване от Вас на телефона ни за връзка, ще изпратим наш специалист за извършване на ремонт.

Можете да ползвате нашите вик услуги за територията на целия град и всички квартали. При авария във водопровод и спукана тръба реагираме максимално бързо. При запушване или теч на канал ще Ви пратим техник на място за моментално отстраняване на проблема.

водопроводчик в софия

водопроводчици и вик услуги

Добър водопроводчик за ремонт и подмяна на канал и водопровод. Ползвайте услугите на нашите опитни майстори за ремонт на тръби в баня , водопроводни ремонти, канализационни ремонти, преместване на тръби на кухня в хол и тераса, ремонти на парни инсталации.

Ние можем да Ви бъдем полезни за монтажни дейности в баня. Ако Ви е необходим ремонт и монтаж на бойлер, пералня, кран, душ, душ батерия, батерия на мивка, душ кабина, моноблок, мивка, тоалетна чиния, сифони, казанче или каквото и да е друго свързано с ВиК мрежата – потърсете нашата специализирана помощ.

Предлагаме решение при ремонт и поддръжка на водопроводни инсталации в заведения, офиси и хотели. Реагираме бързо при аварии и предлагаме приемливи цени, без това да влияе на качеството.

ВиК услуги - ВиК ремонти