Отстраняване на теч от радиатори и лира в баня свързани с щрангове за парно отопление.

Демонтаж и монтаж на радиатор, лира в баня от професионален техник.

Ние предлагаме Отстраняване на теч от радиатор и лира в баня. Извършваме подмяна на стари отоплителни радиатори с нови алуминиеви радиатори. Подменяме качествено старите метални лири в банята Ви с нови алуминиеви лири за отопляване. Най – често течовете в отоплителните парни системи са при връзката на радиатора със спирателния кран. Нашите водопроводчици ще подменят спирателния кран на радиатора или лирата в банята Ви. Монтираме кран за радиатор с термо глава или обикновен шибърен кран. Това зависи от желанието и изискването за вик услуга от клиента.

в и к теч радиатор и лира в баня

теч от радиатори и лира в баня

Предлагаме ремонт, проектиране  и изграждане на локално парно. Наш ОВ техник ще Ви посети за оглед. Ще Ви направи оферта за избиране на необходимите киловати за отоплително котле, броя на глидерите, помпа, щрангове за парно и разводка за отоплителните радиатори. Правилното изчисление на мощностите е важно нещо, за да нямате в последствие преразход на енергия. Предлагаме монтаж на бойлери със серпентина, стоящи, стенни, хоризонтални и вертикални.

След изготвяне на офертата и проекта за Вашето локално парно ще, преминем към неговото изпълнение. Изпълняваме парни инсталации с два вида тръби – полипропиленови и тръби с алуминиева вложка. Модела на тръбата която ще положим зависи от дебита на системата, от броя на щранговете и от разпределителните колектори.

Извършваме и монтаж на допълнителни радиатори, при направена вече инсталация. При необходимост от добавяне на още глидерни тела към някой радиатор, потърсете съдействието на наш техник. Всичко което е необходимо за едно локално парно ще го извършим качествено и на нормални цени.

смяна на лира в баня

монтаж на лира и радиатор