откриване на теч

Откриване на теч във водопроводни и канализационни инсталации.

Откриване и отстраняване на течове в бани, кухни, тоалетни и санитарни помещения.

Откриване на теч във водопровод и канал, е наш приоритет и сме специализирани в тази дейност. Най – често срещан е теч в баня и кухня. При наличие на такъв, потърсете наш техник за оглед, консултация и отстраняване. Често има скрити течове и е необходимо къртене на плочки и бетон за тяхното отстраняване. Разполагаме с необходимата техника за този вик ремонт и можете да разчитате на нас.

в и к софия теч

откриване на теч

След като локализираме теча, ще преминем към отстраняването му. Нашите техници ще извършат необходимия канализационен или водопроводен ремонт. Най – често се налага подмяната на стар водопровод в баня с нови полипропиленови тръби. Често срещан теч е и този от каналната разводка в банята. Тогава пристъпваме към изкъртване на пода и подмяна на ПвЦ тръбите. Друг срещан теч е от каменинови тръби. Ние сме специализирани в отстраняване на този теч и подмяна на каменинови щрангове.

Отстраняване на водопроводен теч извършваме експресно, защото е свързано с големи наводнения и загуба на чиста вода. Нашите водопроводчици могат да отстранят всякакъв водопроводен проблем в баня, кухня, тоалетна, вертикални и хоризонтални щрангове.

Отстраняване на канализационен теч е вик услуга която ще извършим с гаранция. Каналните течове водят до неприятни миризми и наводнения на помещения и долни етажи. Успешно ще подменим участъка от канализацията, в който има проблем с качествени ПвЦ тръби.

отстраняване на вик теч

откриване на вик теч