ВиК монтаж на инсталации в бани.

ВиК монтаж на бойлер, пералня, кранове и водомери от майстор водопроводчик.

ВиК монтаж на всеки уред, машина или водопроводна част, е желателно да бъде извършен от професионален водопроводчик. Първото необходимо нещо за всеки дом е главния спирателен кран да е работещ и изправен. Ние предлагаме подмяна и монтаж на спирателен кран преди водомер. Без да бъде спряно захранването от основния водопровод, не могат да се извършват монтажи, планирани вик ремонти  и отстраняване на аварии. При монтаж на бойлер спирателните кранове също трябва да са изправни, за да не се получават допълнителни загуби, като загряване на вертикалния щранг от Вашия бойлер. Често меките връзки, с които е свързан бойлера се пукат и това води до наводнения.

вик монтаж

вик монтаж

Нашите водопроводчици ще се справят успешно и качествено с монтажа на пералнята или съдомиялната Ви машина. Често след закупуване на нови перални и съдомиялни е необходимо да бъде преработена водопроводната система в кухнята, за да могат да бъдат монтирани уредите свързани с водопровода. Ние монтираме допълнителен кран преди всеки уред. По – важната част е монтажа на отточните маркучи на уредите, към канализацията. Често това се прави като бъде вързано към сифона на мивката и води до запушвания и течове. Използвайте наш майстор  за монтажа на каквито и да е части и уреди свързани с ремонт на баня.

Монтаж в баня.

След приключването на ремонта на тръбите и лепенето на плочките е необходим правилния монтаж и обзавеждане на банята. Разчитайте на нашите водопроводчици за демонтажа и монтажа на всичките аксесоари, санитария и мебели за баня.

Наш специалист можете да потърсите, при нужда от монтаж на – мивка, шкаф – мивка, моноблок, тоалетна с вградено казанче, душ батерия, батерия за мивка, душ кабина, под – душово корито, преградни стъклени врати, вана, хидромасажна вана и други. Ние сме екип от опитни майстори и при ремонт на тръби в баня, монтаж на санитария в баня, използваме качествени инструменти, лепила, силикон и уплътнения.

вик монтаж

вик монтаж в софия