Изпълняваме вик услуги по домовете на територията на град София.

Водопроводни услуги и ремонти във Вашия дом, заведение и офис предлагаме на всички клиенти.

Ако имате нужда от ВиК услуги по домовете, Вашето заведение, офис или хотел, от нас можете да получите – домашен водопроводчик в София. Извършване на място всякакви ВиК услуги в София след позвъняване от някой на телефоните ни за връзка. Ще Ви бъде дадена точна и ясна оферта за труд и материали, срок на изпълнение и след приключване – протокол за гаранция. Ние ще се съобразим с Вашите изисквания, за да останете максимално доволни от нашите професионални водопроводчици.

вик услуги по домовете

вик услуги по домовете, офиси и вилни жилища

Наши клиенти  са много заведения, кафе – аперитиви и хотели. Предлагаме абонаментни вик услуги за заведения, хотели и обществени сгради. При абонаментен план от нашата фирма и възникнал проблем във водопровод и канализация – реагираме в рамките на 1 час.

Ниe сме екип от професионални вик майстори , разполагаме с необходимите инструменти, техника за къртене, рязане и пробиване. При необходимост от смяна на тръби за чиста и мръсна вода се възползвайте от нашата помощ. Извършените от нас услуги и ремонти са с минимални поражения на собствеността Ви.

При необходимост от аварийна група за вик ремонти  в дома, потърсете наш майстор за разрешаване на всички проблеми. Не се колебайте и се свържете с нас на телефона ни за връзка.

водопроводни услуги по домовете

в и к услуги и ремонти по домовете