Качествен ремонт и смяна на тръби в баня на ниски цени.

Подмяна на водопроводни и канални тръби в баня, кухня и тоалетна от опитен водопроводчик.

Предлагаме ремонт на тръби в баня и цялостна смяна на разводка в баня. Това често включва и подмяна на водопроводните тръби за тоалетна и кухня. Също така и смяна на каналните тръби в баня, тоалетна, и кухня.

Изграждането на водопроводна и канализационна инсталация в баня е ремонт, който трябва да се извърши от водопроводчик с голям опит. Предлагаме Ви качествени вик услуги при подмяна на тръбите във Вашата баня, ние ще Ви издадем документ за гаранция. Работим с качествени тръби, имащи 50 – годишен сертификат за експлоатация. Изпълняваме всяка поръчка за подмяна на тръби в санитарни помещения в срок и бързо.

в и к ремонт на баня

в и к ремонт на баня

Извършваме частична подмяна и вик ремонт на тръба в баня. Можете да разчитате на наш водопроводчик, при монтаж в баня. Понякога се изисква да бъдат отрязани и извадени една или няколко плочки, без да се нараняват останалите. Да се отстрани проблема и отново да се поставят плочките. Разполагаме с техника и инструменти за такъв вид ремонт и сме специализирани в тази дейност.

Фирмата ни за вик услуги е съставена от специалисти за подмяна на тръби в бани и санитарни помещения. Без значение дали имате планиран или авариен ремонт в банята Ви, потърсете наш водопроводчик. Ще Ви бъде даден съвет и консултация на място. Ще изготвим оферта за труд и материали и срок на изпълнение.

смяна на старите тръби в баня

ремонт и подмяна на тръби в баня