Отстраняване на течове в мазета, подземни гаражи.

Ремонт и подмяна на канални и водопроводни тръби в мазе на жилищни сгради.

Предлагаме Ви  отстраняване на течове в мазета с гаранция за качество. Теч на водопровод и канал в мазе е много често явление, на което собствениците обръщат внимание, едва когато се появи голяма авария  и мазето започне да се пълни с вода. В мазетата и приземните гаражи се свързват вертикалните с хоризонтални щрангове за чиста и мръсна вода.

Извършваме ремонт за спиране на теч в мазе от водопроводни кранове, холендри, колена. муфи и стари подцинковани и ръждиви тръби. Водопроводните тръби в мазето са с най – голям цолаж, съответно и при ремонт на водопровода цената на частите и тръбите  е по – висока.

в и к теч в мазе

в и к теч в мазе

Отстраняване на канален теч в мазе е услуга, която изисква много умения. Ние сме водеща фирма в отстраняване на канални течове, благодарение на големия опит на нашите майстори. Когато проблема е в хоризонталната канализация, която е положена в пода е необходимо къртене на замазката, откопаване и освобождаване на каналните тръби. След това увредения участък го заменяме с П в Ц тръби. Това е ремонт и подмяна на канал в мазе и изисква по – голямо техническо време за изпълнение, поради малките пространства и тесни коридори. Справяме се успешно с тези вик ремонти и издаваме документ за гаранция.

Не чакайте мазето, подземния гараж или приземен етаж да се наводни и напълни с вода и отпадни води. При първи симптоми за такъв проблем се свържете с наш техник за взимане на превантивни мерки.

ремонт на водопровод и канал в мазе

отстраняване на течове в мазета