ВиК Ремонти от професионални водопроводчици за отстраняване на аварии и подмяна на тръби при течове.

Качествен В и К ремонт в София. Ремонт на водопровод и канализация на приемливи цени.

ВиК ремонти от опитни и квалифицирани водопроводчици. Специализирани сме в ремонт на канализация и имаме дългогодишен опит в тази сфера. Изпълняваме ремонт на водопровод в жилищни сгради, заведения и хотели. Извършваме смяна на на тръби в бани, тоалетни, кухни, ремонт на щрангове за чиста и мръсна вода, ремонт на кран, мивка, душ, батерия, бойлер и всичко останало свързано с ремонта на банята Ви. Големият ни опит позволява да дадем 6 години пълна гаранция. Цените ни са конкурентни и са съобразени с трудността на изпълнение.

При нужда от авариен ремонт на водопровод и канал, потърсете наш вик техник. Извършваме водопроводни ремонти в сгради, санитарни помещения и ремонти на външни вик мрежи. Отговорността, при ремонт на водопроводна и канализационна система, е голяма и ние я поемаме. Използваме тръби и материали имащи сертификат за 50 години експлоатация. Разполагаме с професионални машини за рязане на бетон и плочки, къртене на бетон и замазки и професионални поялници за полипропилен и ПвЦ.

вик ремонти

вик ремонти софия

Предимствата на извършените от нас В и К ремонти :

При извършени с наши материали вик ремонти, ще Ви бъде издаден гаранционен протокол за 6 години. Извършваме ремонти на водопровод и канал в бани, кухни, тоалетни, санитарни помещения, блокове, мазета и всякакви сгради. Ние сме фирма с голям опит за ремонти и вик услуги в София. Извършваме малки и големи ремонтни дейности, планирани и аварийни.

Ние сме водопроводчици с опит във водопроводни и канализационни ремонти. Позвънете ни и ще се отзовем на адреса Ви. Ще уточним времето и срока за изпълнение. Работим бързо, качествено и извозваме отпадъците след приключване на ремонта и на конкурентни цени.

ВиК услуги - ВиК ремонти