Изнасяне на кухня в хол, тераса и друго помещение от професионални водопроводчици.

Преместване на водопровод и канал от баня или щранг, до ново място на кухнята в жилищни помещения и сгради.

ВиК преместване на кухня в хол, тераса е ремонт и услуга, който изисква да бъде извършен от професионален водопроводчик, с какъвто разполагаме ние. Кухня и хол на една място, е нещо което можете да получите от нас като вик услуги и ремонти.  Ако сте се решили на такова начинание, потърсете ни, за да направим оглед на място. Ще се уточни къде ще бъдат положени новите тръби за водопровод и канализация на бъдещата Ви кухня. Проектирането и оразмеряването на новата разводка е наша грижа. Вие само посочете мястото, на което искате да се измести кухнята.

При извършването на тези В и К ремонти, се съобразяваме максимално с наклона на каналните тръби, за да няма евентуални запушвания и течове при дългогодишна експлоатация. Монтираме канализационни тръби – Фи 50 П в Ц. Водопроводните тръби са полипропиленови за топла вода и са със сертификат за 50-годишна експлоатация. При огледа на място ще Ви дадем необходимите съвети и ще получите компетентна помощ.

в и к кухня на тераса и хол

в и к кухня на тераса и хол

Кухня на тераса е често срещано нещо в наши дни, което прави възможно обзавеждане на още една стая в жилището Ви. Изместване на водопроводните и канализационни тръби на тераса е услуга която предлагаме на живущите в апартаменти и къщи. Този ремонт е свързан с къртене и правилен монтаж на вик тръбите. Терасите най – често не се отопляват, затова задължително се поставя топло изолация на водопроводните тръби. Монтираме полипропиленови тръби за топла вода – Фи 20. Разполагаме с всякаква техника за къртене и пробиване. Изхвърляме отпадъците след приключване на ремонта.

При В и К изместване на кухня, потърсете нашите майстори водопроводчици и ще останете доволни от крайния резултат.  За извършен такъв ремонт, ще Ви издадем протокол за 6 години пълна гаранция.

преместване на тръби в хола и терасата

вик услуги за преместване на кухня в хол и на тераса