Отстраняване на течове от радиатори и лира в баня свързани с щрангове за парно отопление.

 Демонтаж и монтаж на радиатор, лира в баня от професионален водопроводчик в град София.

Ние предлагаме ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧ НА РАДИАТОРИ И ЛИРА В БАНЯ.  Извършваме подмяна на стари отоплителни радиатори с нови алуминиеви радиатори. Подменяме качествено старите метални лири в банята Ви с нови алуминиеви лири за отопляване. Най – често течовете в отоплителните парни системи са при връзката на радиатора със спирателния кран. Нашите водопроводчици ще подменят спирателния кран на радиатора или лирата в банята Ви. Монтираме кран за радиатор с термо глава или обикновен шибърен кран. Това зависи от желанието и изискването за в и к услугата от клиента.

Предлагаме ремонт, проектиране  и изграждане на локално парно. Наш ОВ техник ще Ви посети за оглед. Ще Ви направи оферта за избиране на необходимите киловати за Вашето отоплително котле, броя на глидерите, помпа, щрангове за парно и разводка за отоплителните радиатори. Правилното изчисление на мощностите е важно нещо, за да нямате в последствие преразход на енергия, който води до ежемесечни финансови загуби в отоплителния сезон. Предлагаме монтаж на бойлери със серпентина, стоящи, стенни, хоризонтални и вертикални.

За всякакви течове в отоплителни радиатори в стаи и лири в бани, обадете се на наш майстор, за отстраняване на теч и авария в отоплителната Ви парна система.

в и к теч радиатор и лира в баня

в и к теч радиатор и лира в баня