Смяна на ВиК щрангове и подмяна на всички връзки и кранове, свързани с водозахранване и отпадни води.

Монтаж и ремонт на вик щрангове за водопровод и канализация от професионални водопроводчици в София.

Смяната на старите водопроводни и канализационни щрангове в по – стари жилищни сгради, е неизбежна част от поддръжката на всяка сграда. Ние извършваме този вид вик ремонт, с тръби и фитинги имащи 50 годишен сертификат за експлоатация.  Специализирани сме в тази дейност и издаваме протокол за гаранция. Извършваме и частична СМЯНА НА ЩРАНГОВЕ, когато липсва разбирателство между съседи или пък вече има извършен такъв частичен ремонт. ВиК щранговете са водещите тръби и части за всяка една водопроводна и канализационна разводка.

Ние предлагаме Ви смяна на хоризонтални щрангове в мазета, подземни гаражи и приземни етажи. Майсторите ни извършват и смяна на хоризонтални щрангове, от мазе до последен етаж. При такъв вид в и к ремонт демонтираме всички стари тръби и монтирами нови полипропиленови. Монтират се и нови кранове, тройници и фитинги. При монтажа на новите тръби, задължително ги захващаме с дюбел и вик скоба, за да няма в последствие течове, огъване и разместване на тръбите.

Ако имате нужда от демонтаж на стари и монтаж на нови В и К щрангове, свържете се с нас, за да направим оглед на място. Ще уточним детайлите за изпълнение на ремонта и датата и времето за извършване на услугата от нашите водопроводчици в София.

смяна на щрангове – вик услуги, вик ремонти, водопроводчик софия

смяна на щрангове – вик услуги, вик ремонти, водопроводчик софия