Смяна на водопроводни щрангове. Изграждане на съвременни системи за водопровод и чиста вода в София.

 Подмяна на щрангове за водопровод от специализирана група водопроводчици.

Старите поцинковани вик щрангове в повечето жилища и сгради са силно корозирали или запушени и с нисък дебит, което води и до слабо водопроводно налягане в хоризонталните тръби на бани и кухни. Ръждясалите метални щрангове и фитинги водят до аварии, наводнения и много други проблеми. Нашата фирма предлага СМЯНА НА ЩРАНГОВЕ с полипропиленови тръби. При демонтаж на старите и монтаж на нови тръби се съобразяваме максимално да спазим всички изисквания за подмяна на щрангове.

При извършване на ремонт и смяна на водопроводни щрангове от наши специалисти, ние издаваме протокол за гаранция. Разполагаме с качествени поялници за полипропилен и дългогодишен опит в ремонти на водопроводи, което ни позволява да сме водеща фирма в тази област. Предлагаме и частични водопроводни подмени на  щрангове, с монтаж на компенсаторни муфи. При подмяна на водопроводни хоризонтални и вертикални тръби, монтираме нови сферични кранове и всички водопроводни магистрали ги захващаме с водопроводни скоби .

Потърсете нашите водопроводчици за ремонта и подмяната на Вашите водопроводни щрангове. Ще се отзовем, след като се свържете по телефона с наш водопроводчик. Ще Ви дадем точна оферта за труд и материали.

смяна на водопроводни щрангове

смяна на водопроводни щрангове