Подмяна на каменинови тръби и ремонт на канализация и канализационни тръби за град София.

 Ремонт и подмяна на канал и канални тръби в жилищни сгради, канални щрангове и помещения.

Поради остарялата канализационна система в жилищата и сградите в София, запушванията и течовете от каналните инсталации е често срещан проблем. Това е свързано с неприятни миризми, наводнени мазета или наводнени съседи. При такава ситуация се налага РЕМОНТ НА КАНАЛИЗАЦИЯ  и подмяна на старите канални тръби. Ние сме специализирани в каналните ремонти и разполагаме с всякаква необходима техника за качествени ремонти на канал. При подмяна на стари канални тръби с нови пвц тръби от наши майстори, ще Ви издадем протокол за гаранция от 6 години. Без значение дали каналните Ви тръби са открити, в пода, вътре или отвън на сградата. Успешно подменяме цялостно и частично вътрешна канализация и външна канализация до вътрешна и външна шахта.

Смяна на каменинова тръба с П в Ц тръба се налага да извършат нашите техници най – често. Фирмата ни извършва цялостна подмяна на каменинови тръби – хоризонтални и вертикални канални щрагове. Успешно подменяме каменинови тръби и при частичен ремонт на канал – на един етаж или само вертикален щранг в мазе. Тези тръби хората често ги наричат – глинени, но отговорността при тяхната подмяна е голяма и трябва да се извърши от професионални водопроводчици с голям опит. Подмяна на канал в баня и кухня е друг често срещан ремонт, който правим с голяма прецизност, защото е свързан с наводнения на съседи и големи щети. Този ремонт е свързан с къртене, а ние го правим с минимални щети на собствеността Ви. Извозваме отпадъците след приключване на ремонтната дейност.

При нужда от помощ за канализационен ремонт и необходимост от смяна на тръби за мръсна вода – потърсете наш специалист. Ще направим оглед на място и ще Ви дадем точна оферта за материали и труд. Работим бързо, което не се отразява на качеството.

ремонт на канали

ремонт на канали