Ремонт на водопровод от професионални водопроводчици с гаранция за качество.

 Водопроводни ремонти в София, смяна на стар водопровод с нови полипропиленови тръби.

При нужда от РЕМОНТ НА ВОДОПРОВОД, Ви е необходимо да се посъветвате с наш техник. Ще Ви бъде пояснено в каква последователност ще се извърши. Извършваме ремонт и подмяна на водопровод в баня, кухня и тоалетна. Това са по – леките ремонти на водопровод. По – сериозните са хоризонталните щрангове в общите части на мазетата и вертикалните щрангове. Предлагаме ремонт на водопроводни разводки, без значение дали са открити или вкопани в стените и пода.

Фирмата ни за ремонт на водопровод в София е водеща в бранша. Нашите водопроводчици са с голям опит и работят бързо и с безупречно качество. Старите поцинковани тръби ги подменяме с полипропиленови тръби, които имат сертификат за 50 годишна експлоатация. Майсторите ни монтират полипропиленови тръби от водещи фирми в производството на полипропилен – тръба и фитинги. Старите водопроводни тръби са амортизирани и корозирали, не чакайте да стане авария и наводнение. Подменете ги навреме и си спестете много нерви и неприятности.

За всички ремонти на водопровод извършени от наши специалисти ще получите пълна гаранция от 6 години. Независимо дали е планиран или авариен водопроводен ремонт, можете да разчитате на нас за бързо изпълнение на приемливи в и к цени.

ремонт на водопровод

ремонт на водопровод