Подмяна на канализационни щрангове и изграждане на нови канализации от ПвЦ тръби.

 Ремонт и монтаж на каналнен щранг за мръсна вода от професионални майстори в град София.

ВиК ремонта, който изисква СМЯНА НА КАНАЛНИ ЩРАНГОВЕ с нови ПвЦ тръби, е тежък и е свързан с неприятни миризми и мръсотия. Повечето вик фирми не се наемат да извършват такъв тип ремонт, защото отговорността е голяма и е необходим голям опит и рутина за качественото му изпълнение. Ние предлагаме бърза и качествена подмяна на канализационни щрангове, като след приключване на ремонта извозваме отпадъците и старите тръби. Използваме качествени пвц тръби и фитинги и издаваме протокол за 6 години гаранция.

За смяна на канализационни щрангове е необходима техника за къртене, пробиване, рязане на бетон и арматура, с каквато ние разполагаме и нашите водопроводчици извършват подмяна на канал бързо и качествено. Предлагаме монтаж на окачена, висяща канализация в мазета и свързване  във външна канализационна шахта. При подмяна на вертикални канални щрангове, подменяме и всички тройници свързани с каналните разводки в бани, тоалетни и кухни. Запълваме с цимент останалите дупки между етажите при монтажа на тръбите.

Ние сме водеща фирма в ремонтите и подмяната на канализационни щрангове за територията на град София. Потърсете ни на някой от телефоните за връзка и използвайте нашите професионални майстори за смяна на канали.

смяна на канален щранг

смяна на канален щранг