Професионално отпушване на мивка и сифон от водопроводчици.

  Услуги за отпушване на подов сифон и тръби в баня, машинно и ръчно с гаранция.

Поради честото изсипване на мазнини и остатъци от храна в кухненските мивки се получават запушвания на сифона и отходните канални тръби. Ние предлагаме ОТПУШВАНЕ НА МИВКА със специализирана техника, машина и водно налягане. Много често при тотално запушване на мивка се използват различни препарати, които в последствие се втвърдяват и водят до още по – сериозно запушване. При такава ситуация е необходим специализиран ремонт. Не се притеснявайте за запушения Ви канал на мивката и потърсете наш майстор за отстраняване на запушването.

ОТПУШВАНЕ НА ПОДОВ СИФОН в баня и други санитарни помещения е услуга, която предлага нашата фирма. Поради попадане на косми, мъхове и други дребни неща се получава често запушване на подов сифон, сифон на вана, сифон на мивка , сифон на под – душово корито и каналната тръба свързана с тях. Можете да използвате нашите услуги, ако Ви сполети подобен проблем. Ще се справим и ще останете доволни от нас.

Извършваме качествени отпушвания на мивки,тръби и сифони. Свържете се нас на телефона ни за връзка и ще получите бързо и качествено обслужване.

отпушване на мивка, тръба и сифон

отпушване на мивка, тръба и сифон