Монтажи на водопровод, канал, водопроводни части и ВиК инсталации в София.

 Монтаж на бойлер, пералня, съдомиялна машина, кранове и водомери от майстор за В и К.

ВИК МОНТАЖ на всеки уред, машина или водопроводна част, е желателно да бъде извършен от професионален водопроводчик. Ние предлагаме тази услуга. Първото необходимо нещо за всеки дом е главния спирателен кран да е работещ и изправен. Ние предлагаме подмяна и монтаж на спирателен кран преди водомер. Без да бъде спряно захранването от основния водопровод, не могат да се извършват монтажи, планирани ремонти  и отстраняване на аварии. При монтаж на бойлер спирателните кранове също трябва да са изправни, за да не се получават допълнителни загуби, като загряване на вертикалния щранг от Вашия бойлер. Често меките връзки, с които е свързан бойлера се пукат и това води до наводнения. Ако имате поставени , допълнителни спирателни кранове за водопровод към бойлера ще се разреши проблема, докато пристигне майстор водопроводчик.

Нашите водопроводчици ще се справят успешно и качествено с монтажа на пералнята или съдомиялната Ви машина. Често след закупуване на нови перални и съдомиялни е необходимо да бъде преработена водопроводната система в кухнята, за да могат да бъдат монтирани уредите свързани с водопровода. Ние монтираме допълнителен кран преди всеки уред. По – важната част е монтажа на отточните маркучи на уредите, към канализацията. Често това се прави като бъде вързано към сифона на мивката и води до запушвания и течове. Използвайте наш майстор  за монтажа на каквито и да е части и уреди свързани с ремонт на баня.

Монтаж на водомери за студена и топла вода е вик услуга,  която извършваме на ниска цена. Водомера, който ще Ви монтират нашите водопроводчици, е с 5 години гаранция.

в и к монтаж

в и к монтаж