Монтаж, ремонт и изграждане на външни вик мрежи – водопровод и канализация за град София.

 Монтаж на канални възвратни клапи и водопроводни редуцир вентили от професионални водопроводчици.

РЕМОНТ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЪНШНИ ВИК МРЕЖИ предлагаме на вниманието Ви. За захранване на вътрешна ВиК  инсталация, всяка сграда се нуждае от външен водопровод и канализация. Често на недостъпни за багер места и терени е необходимо ръчно изкопаване на трасето за водопровод и канал. Това е трудоемка работа, но нашите водопроводчици се справят успешно с тази дейност. В повечето случаи има необходимост от къртене на камъни, бетон и е необходима съответната техника, с която ние разполагаме. Изисква се опит и внимание, при полагане на външно В и К покрай такива кабели и други съоръжения.

В зависимост от необходимата услуга, при монтаж, изграждане и ремонт на външна канализация, се монтира възвратна канална клапа, която предотвратява наводнения на мазета и приземни етажи. При вече изградена канализация и наличие на подобен проблем, ние можем да извършим частичен ремонт на канализацията и съответно да монтираме възвратна клапа. Старите поцинковани тръби ги подменяме с полиетиленови тръби за високо налягане. При нужда от ремонт и подмяна на външен водопровод от водомерна шахта до вътрешна разводка, потърсете нашито съдействие. Предлагаме доставка и монтаж на вентил за постоянно водопроводно налягане и всичко необходимо за външно ВиК.

При авария във външния Ви водопровод и канализация или нужда от изграждане на нови, потърсете нашите услуги, които предлага фирмата ни.

външни в и к мрежи

външни в и к мрежи