Водопроводни услуги – експресно и качествено обслужване от квалифицирани водопроводчици.

 Водопроводни ремонти за чиста вода – подмяна на водопровод и тръби за питейна вода.

ВОДОПРОВОДНИ УСЛУГИ е неизбежна част от нашата дейност. Остарялата водопроводна система в старите сгради неминуемо води до проблеми и течове. Проблемните водопроводни инсталации в новото строителство също не са рядкост. Ако имате теч във водопровода, не се колебайте и ни потърсете за съвет и съответен ремонт. Наш техник ще посети Вашия дом, заведение или помещение за отстраняване на какъвто и да е проблем с водопровода Ви.

Можете да ползвате наш водопроводчик по всяко време при възникнал теч или проблем. При нужда от подмяна на стария водопровод с нови полипропиленови тръби, потърсете съдействие от майсторите във фирмата ни. Можем да извършим цялостна или частична подмяна на водопровод и водопроводни части, в зависимост от необходимостта и разрешаването на проблема. Разполагаме с професионални поялници за полипропилен и всички необходими инструменти и машини. Използваме качествени тръби и фитинги, имащи сертификат за 50 – годишна експлоатация.

Без значение дали тръбите са на трудно достъпно място или е необходимо къртене, ние ще се справим бързо и качествено. За всеки в и к ремонт извършени от наш техник, ще получите 6 – годишна гаранция със съответния протокол.

услуги водопроводни

водопроводни услуги