В и К услуги София с гаранция за качество от водопроводчици за ремонт на водопровод и канализация.

 Експресни водопроводни услуги в София на нормални цени и конкретна оферта за услугата.

ВИК УСЛУГИ В СОФИЯ е дейност, която нашите квалифицирани водопроводчици извършват за цялата територия на града. Не се колебайте да потърсите съдействието на наш майстор, ако имате нужда от специализирана помощ. Без значение дали искате да монтираме нова вик част или да поправим стара. Можете да ни се доверите за монтажа и ремонта на всичко свързано с водопровод и канализация. Ако имате проблеми с водопроводни тръби и отходни тръби, потърсете наш специалист за отстраняване на проблема, качествено и коректно.

Фирмата ни за водопроводни услуги  е на Ваше разположение след позвъняване на някой от телефоните ни. Можете да ни потърсите, ако искате да се монтират нови – пералня машина, съдомиялна машина, кухненска мивка, батерия, душ батерия, бойлер, кран, водомер и всичко останало свързано с ВиК. Освен във нов монтаж, ние сме специализирани в ремонта на всички вик системи и инсталации. За всяка услуга от нас ще получите протокол за гаранция, за монтаж или ремонт извършен от наш водопроводчик. Работим на конкурентни и ниски цени, без това да влияе на качественото изпълнение.

За всички клиенти възползвали се веднъж от нашите услуги , при следващи наши посещения правим отстъпка в цената. За нас е важно клиента винаги да остава доволен.

в и к услуги софия

в и к услуги софия