Изпълняваме вик услуги по домовете на територията на град София, предлага екип от водопроводчици.

 Водопроводни услуги и ремонти във Вашия дом, заведение и офис предлагаме на нашите клиенти.

Ако имате нужда от ВИК УСЛУГИ ПО ДОМОВЕТЕ, дома Ви, Вашето заведение, Вашия хотел или сграда, от нас можете да получите – домашен водопроводчик в София. Извършване на място всякакви В и К услуги след позвъняване от някой на телефоните ни за връзка. Ще Ви бъде дадена точна и ясна оферта за труд и материали, срок на изпълнение и след приключване – протокол за гаранция. Ние ще се съобразим с Вашите изисквания, за да останете максимално доволни от нашите професионални водопроводчици.

Наши клиенти  са много заведения, кафе – аперитиви и хотели. Предлагаме абонаментна вик услуга за всякакви заведения и обществени сгради. При абонаментен план от нашата фирма, при възникнал проблем във водопровод и канализация, реагираме в рамките на 1 час. Ниe сме екип от професионални майстори , разполагаме с необходимите инструменти, техника за къртене, рязане и пробиване. Извършените от нас услуги и ремонти са с минимални поражения на собствеността Ви.

При необходимост от ремонтна група за вик ремонт  в дома, потърсете наш майстор за разрешаване на всички проблеми. Не се колебайте и се свържете с нас на телефона ни за връзка.

в и к услуги по домовете

вик услуги по домовете