Откриване на вик течове, ремонт на водопроводни и канализационни инсталации в София.

 Отстраняване на теч в баня, кухня и тоалетна и В и К ремонти от професионални майстори.

 ОТКРИВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЕЧ ВЪВ ВОДОПРОВОД И КАНАЛ, е наш приоритет и сме специализирани в тази дейност. Най – често срещан е теч в баня и кухня. При наличие на такъв, потърсете наш техник за оглед, консултация и отстраняване на В и К теч. Често има скрити течове и е необходимо къртене на плочки и бетон за тяхното отстраняване. Имаме необходимата техника за този вид ремонт и можете да разчитате на нас. При теч от щранг, често е необходимо съгласието на съседите за отстраняването му и необходимите ремонти по водопровода и каналите щрангове.

Отстраняване на водопроводен теч е услуга , която извършваме експресно, защото е свързано с големи наводнения и загуба на чиста вода. Нашите водопроводчици могат да отстранят всякакъв водопроводен проблем в баня, кухня, тоалетна, вертикални и хоризонтални щрангове. Отстраняване на канализационен теч е по – трудното изпълнение, при което ние ще се справим с гаранция. Каналните течове водят до неприятни миризми и наводнения на съседи и помещения на долни етажи. Успешно ще подменим участъка от канализацията, в който има проблем с качествени ПвЦ тръби и фитинги.

Ако имате нужда от водопроводчик за справяне с всякакви В и К течове на водопроводи и канализации, свържете се с нас на телефона ни за връзка.

в и к софия теч

откриване на вик теч