Качествен В и К ремонт на тръби в бани от професионални и квалифицирани водопроводчици.

 Подмяна на водопроводни и канални тръби в баня, кухня и тоалетна от опитен водопроводчик.

Ние предлагаме РЕМОНТ НА ТРЪБИ В БАНЯ и цялостна смяна на водопроводна разводка в баня. Това често включва и подмяна на водопроводните тръби за тоалетна и кухня. Също така и смяна на каналните тръби в баня, тоалетна, и кухня. Изграждането на водопроводна и канализационна инсталация в баня е ремонт, който трябва да се извърши от водопроводчик с голям опит. Не можете да доверите на плочкаджия или самозван майстор, разбиращ от всичко. Щетите и последиците от течове и запушвания са огромни. При подмяна на тръбите във Вашата баня, ние ще Ви издадем документ за гаранция. Работим с качествени тръби, имащи 50 – годишен сертификат за експлоатация.

Често при некачествено извършване на ремонта на тръбите в банята, се получават неприятни течове, запушвания и миризми. Тогава извършваме частична подмяна на тръба в баня. този вид ремонт изисква голяма прецизност и умения. Можете да разчитате на наш водопроводчик, при монтаж в баня. Понякога се изисква да бъдат отрязани и извадени една или няколко плочки, без да се нараняват останалите. Да се отстрани в и к проблема и отново да се поставят плочките. Разполагаме с техника и инструменти за такъв вид ремонт и сме специализирани в тази дейност. Доверете се на нашите техници с умения и опит в ремонтите и обзавеждане на бани.

Фирмата ни за вик услуги е съставена от специалисти за ремонти на тръби в бани и санитарни помещения. Без значение дали имате планиран или авариен ремонт в банята Ви, потърсете наш водопроводчик. Ще Ви бъде даден съвет и консултация на място. Ще изготвим оферта за труд и материали и срок на изпълнение.

в и к ремонт на баня

в и к ремонт на баня