ВиК Ремонти от професионални водопроводчици за отстраняване на аварии и планов ремонт.

 Качествен В и К ремонт предлагаме на клиентите. Ремонт на водопровод и канализация на приемливи цени.

ВИК РЕМОНТИ от опитни и квалифицирани водопроводчици. Специализирани сме в ремонт на канализация и имаме дългогодишен опит в тази сфера. Изпълняваме ремонт на водопровод в жилищни сгради, заведения и хотели. Извършваме смяна на на тръби в бани, тоалетни, кухни, ремонт на щрангове за чиста и мръсна вода, ремонт на кран, мивка, душ, батерия, бойлер и всичко останало свързано с ремонта на банята Ви. Големият ни опит позволява да дадем 6 години пълна гаранция. Цените ни са конкурентни и са съобразени с трудността на изпълнение.

Ако Ви се наложи  авариен ремонт на водопровод и канал, потърсете наш водопроводчик. Извършваме водопроводни ремонти в сгради, санитарни помещения и ремонти на външни вик мрежи. Отговорността, при ремонт на водопроводна и канализационна система, е голяма и ние я поемаме, а Вие оставате доволни от нашите услуги. Използваме тръби и материали имащи сертификат за 50 години експлоатация. Разполагаме с професионални машини за рязане на бетон и плочки, къртене на бетон и замазки и професионални поялници за полипропилен и ПвЦ.

При ремонт на канал и водопровод в баня се изисква богат опит и много обекти зад гърба на майстора. Ние сме екип с опит във водопроводни и канализационни ремонти. Позвънете ни и ще се отзовем на адреса Ви. Ще уточним времето и срока за изпълнение. Работим бързо, качествено и извозваме отпадъците след приключване на ремонта и на конкурентни цени.

вик ремонти

вик ремонти