Бърз и качествен ремонт и монтаж на обзавеждане за баня от водопроводчици.

 Монтажи на мебели за баня, мивки, душ кабини, вани, преградни стъклени стени, моноблок и батерии от професионален майстор.

След приключването на ремонта на водопровода и канализацията в банята Ви и лепенето на плочките е необходим правилния МОНТАЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ В БАНЯ. Разчитайте на нашите водопроводчици за демонтажа и монтажа на всичките аксесоари, санитария и мебели за баня. Наш специалист можете да потърсите, ако имате нужда от монтаж на – мивка, шкаф – мивка, моноблок, тоалетна с вградено казанче, душ батерия, батерия за мивка, душ кабина, под – душово корито, преградни стъклени врати, вана, хидромасажна вана и всичко необходимо за Вашата баня.

Ние сме екип от опитни майстори и при ремонт на тръби в баня, монтаж на санитария в баня, използваме качествени инструменти, лепила, силикон и уплътнения за този вид ремоти. При монтажа на батериите и крановете навиваме кълчища и тефлонова лента, за предотвратяване на евентуални течове. Силикона, които използваме при монтажа на керамичната санитария, са с формула против мухъл и са дълготрайни. При монтаж на аксесоари е важно с пробиването за дюбела да не бъде пробита някоя водопроводна или канална тръба. Последствията в такъв случай са свързани с неприятно къртене и махане на плочки.

Използвайте нашите опитни майстори за всякакъв В и К монтаж в бани. Ще останете наши доволни клиенти.

в и к монтаж баня

в и к монтаж баня