Изнасяне на кухня в хол, тераса и друго помещение от професионални водопроводчици за вик София.

 Преместване на водопровод и канал от баня или щранг, до ново място на кухнята в жилищни помещения и професионални В и К ремонти.

Кухня и хол на една място, е нещо което можете да получите от нас като услуга и ремонт. ВИК ПРЕМЕСТВАНЕ КУХНЯ В ХОЛ е ремонт, който изисква да бъде извършен от професионален водопроводчик, с какъвто разполагаме ние. Ако сте се решили на такова начинание, потърсете ни, за да направим оглед на място. Ще се уточни къде ще бъдат положени новите тръби за водопровод и канализация на бъдещата Ви кухня. При извършването на такава в и к услуга, се съобразяваме максимално с наклона на каналните тръби, за да няма евентуални запушвания и течове при дългогодишна експлоатация. Монтираме канализационни тръби – Фи 50 П в Ц.

Кухня на тераса е често срещано нещо в наши дни, което прави възможно обзавеждане на още една стая в жилището Ви. ВИК ИЗМЕСТВАНЕ КУХНЯ НА ТЕРАСА, е услуга която предлагаме на живущите в апартаменти и къщи. Този ремонт е свързан с къртене и правилен монтаж на вик тръбите. Терасите най – често не се отопляват, затова задължително се поставя топлоизолация на водопроводните тръби. Монтираме полипропиленови тръби за топла вода – Фи 20. Разполагаме с всякаква техника за къртене и пробиване. Изхвърляме отпадъците след приключване на ремонта.

При В и К изместване на кухня, потърсете нашите майстори водопроводчици и ще останете доволни от крайния резултат.  За извършен такъв ремонт, ще Ви издадем протокол за гаранция.

в и к кухня на тераса и хол

в и к кухня на тераса и хол